Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde meşru iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yerinde uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay su taşkını ve yer sarsıntısı gibi öbür saf afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri nedeniyle kapılar mazarrat görmez.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar emeklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya tamam açılması gerekir. Kaldırıma düz açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını sağlar.

Göreceksiniz ki bu gömlek erdemli nitelikli yangın kapılarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

ölçünlü bir ivedi çıkış kapısı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri üzere faktörler bedelı yangın kapısı etkisinde bırakır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu doğrultuda büyüklük bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page